Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Νέα παραβίαση σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας

Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθηκαν δυο αλλοδαποί στην 115 ΠΜ να κλέβουν μέταλλα! Το νέο περιστατικό σε μονάδα της ΠΑ έγινε μέρα μεσημέρι με τους δυο αλλοδαπούς προφανώς αποθρασυνόμενους από την κατάσταση που επικρατεί στα Ελληνικά Στρατόπεδα να τολμούν εισβολή περίπου στις 12:55. Ευτυχώς έγιναν αντιληπτοί να έχουν εισβάλει στον χώρο του στρατοπέδου κοντά στο μέρος που γίνεται η απόθεση των άχρηστων μετάλλων από την ΟΜΑΕ και συνελήφθησαν.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει σχετικά:

"Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 και ώρα 12:55, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από περίπολο της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης της 115 ΠΜ στο αεροδρόμιο Σούδας, δύο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι είχαν παραβιάσει την περίφραξη με σκοπό την είσοδο στη Μονάδα.

Οι δύο άγνωστοι, ένας Σύριος και ένας Πακιστανός, συνελήφθησαν άμεσα και παραδόθηκαν στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές."

Πηγή: www.defencenet.gr

-----------------------------------------------------------------------------------------


Πυκνώνουν δυστυχώς τα κρούσματα εισβολής σε μονάδες της Π.Α.. Ως τώρα δεν υπήρξαν ευτυχώς ούτε υλικές απώλειες αλλά ούτε και τραυματισμοί. Προσωπικά το ερμηνεύω ως σημάδι ότι οι ΜΑΦ των μονάδων λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά. Θα πρέπει όμως να τονιστεί το γεγονός ότι οι μονάδες αντιμετωπίζουν έλειψη προσωπικού και υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: