Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...Η απάντηση για τους "περίεργους" χάρτες απο... μέσα...

"Αρχικά 2 αρχεία jpg ανέβηκαν στο ImageShack απο internet cafe. Στην συνέχεια στάλθηκαν απο κλεμμένο λογαριασμό του yahoo σε λίστα διευθύνσεων επίσης από κρυφά προωθημένου e-mail που ανήκει σε δημοφιλές ιστολόγιο (αναρτήσεις του οποίου έχετε και εσείς δημοσιεύσει).Απο εκεί και πέρα η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Οι χάρτες λοιπόν αυτοί είναι μέρος μιας απόρρητης φυσικά ενημέρωσης που προβάλεται καθημερινά σε Μονάδα της Π.Α. Τα στοιχεία της εν λόγω παρουσίασης είναι εγκυρότατα και ανανεώνονται συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρας.
Θα ήθελα, ως ενεργό μέλος της ΠΑ να σας ενημερώσω για τα εξής:...
-Όλες οι Πολεμικές Μοίρες, καθώς και ολόκληρο το Σύστημα Αεροπορικού Ελέγχου της Π.Α. είναι σε διαρκή επαγρήπνηση μέρα-νύχτα, χειμώνα-καλοκαίρι.
-Οι είσοδοι των τούρκικων αφών στο FIR είναι συνεχείς και σχεδόν καθημερινές. Τα ΜΜΕ και ειδικά η τηλεόραση τα εμφανίζει όποτε τους βολεύει. Τα ίδια ισχύουν και τον τελευταίο καιρό χωρίς εξαιρέσεις. Περιστατικά που έχουν συμβεί δημοσιοποιούνται μετά απο πάροδο μεγάλου χρόνου ανάλογα τις περιστάσεις.
-Το προσωπικό της ΠΑ πάντα ήταν έτοιμο και πάντα θα είναι για να ανταπεξέλθει στην δύσκολή περίπτωση της έντασης και του πολέμου, ανεξαρτήτως των πολιτικών εξελίξεων.
-Η ενότητα των Ελλήνων θα πρέπει να είναι ολοκληρωτική. Θυμάστε τι έγινε στο EURO?
Οι παραπάνω είναι δικές μου προσωπικές απόψεις και εν εκφράζουν κάποια επίσημη θέση, αν και πιστεύω πως δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοι που συμφωνούν μαζί μου. Τέλος το e-mail αποστολής είναι επίσης κλεμμένο. Ευχαριστώ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Source: troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: