Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει!!!


Σήμερα η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Οι μονάδες θα είναι ανοιχτές για το κοινό από 13:00 έως 17:00. Στο πλαίσιο των εορτασμών έχουν μετασταθμεύσει αεροσκάφη για τον εμπλουτισμό των στατικών εκθέσεων.

Θα τιμηθούν με το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως 112 στρατιωτικοί από 9 μονάδες της Π.Α. για τις έξοχες ή μέχρι αυτοθυσίας πράξεις τους.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στο πρώην και νυν προσωπικό της Π.Α.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Κουράγιο για να συνεχίσουν να εκτελούν επιτυχώς το δύσκολο καθήκον που έχουν αναλάβει και πάνω απ' όλα υγεία!



"Τιμή σ'εκείνους όπου στην ζωήν των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλας."

Δεν σας ξεχνάμε... ΠΟΤΕ!!!

2 σχόλια:

ερασιτέχνης δημότης είπε...

Πλακα μας κανουν?
Χθες πηγα στο ΑΑ Χρυσουπολης και δεν υπηρχε δειγμα ιπταμενου υλικου. Μονο συστηματα απο τα patriot της πυρ που εδρευει στο ιδιο χώριο και μερικα αλλα συστήματα. Αεροσκαφη μόνο σε φωτογραφιες!! Απο δω βρήκαν να κόψουν λεφτα να εξοικονομηθουν πόροι? Δεν ξερω ποιος φταίει αλλα ο κοσμος παει να δει εκει ενα "παπανο", τα υπολοιπα μπορει να τα δει και σε φωτογραφιες. Γιορτη της αεροποριας χωρις αεροσκαφος-οι σε αεροδρόμιο δεν υφίστατε!!! ουτε καν απο τη παρακειμενη λέσχη υπήρχε κάτι ούτε αερομοτελισμος!!! Καθε χρονο και χειροτερα! Πανε οι παλιες εποχες...γιατι??

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ