Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Λευκή απεργία στην Πολεμική ΑεροπορίαImageΤο σύνολο σχεδόν των χειρίστων της πολεμικής αεροπορίας αρνούνται σήμερα να εκτελέσουν εκπαιδευτικές πτήσεις, επικαλούμενοι προσωπικούς κυρίως λόγους υγείας.
Εξαιρούνται, ωστόσο, οι πιλότοι στα αεροσκάφη επιφυλακής.
Αιτία γι αυτό τον τρόπο λευκής απεργίας είναι η φορολόγηση του πτητικού επιδόματος . Μέχρι τώρα το επίδομα αυτό φορολογείτο με 5%, ενώ με τις νέες ρυθμίσεις προστίθεται στις υπόλοιπες αποδοχές και φορολογείται συνολικά.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται δήλωσε μεταξύ άλλων ότι
« είναι εξαιρετικά αποθαρρυντικό να στέλνουν κάποιοι στον ελληνικό λαό το μήνυμα ότι οι Έλληνες αεροπόροι πετούν στους ουρανούς της πατρίδας όχι λόγω αίσθησης καθήκοντος, αλλά για λόγους οικονομικούς. Αυτό αδικεί τους Έλληνες πιλότους….»


Πηγή: http://www.enkripto.com/2010/04/blog-post_5189.html

Ακολουθεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σχόλιο μια που αυτή την ελευθερία δεν την έχουμε χάσει ακόμα!

Όποιος νομίζει ότι τα παιδιά αυτά πετάνε για τα λεφτά είναι ΒΑΘΙΑ νυχτωμένος! Ο λαός ξέρει κ.Βενιζέλο. Δεν τυφλώνεται από τέτοιες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις! Κανείς δεν θα ακολουθήσει! Ο λαός ξέρει τις θυσίες της Π.Α. και την στηρίζει! Στηρίζουμε τους ιπταμένους! Καλά έκαναν! Η Πολεμική Αεροπορία έχει ποτίσει με πολύ αίμα το Αιγαίο για να δέχεται μαθήματα καθήκοντος και ήθους από τον οποιονδήποτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: