Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Ορκωμοσία νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων


Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι.

Τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς επέδωσαν η Αυτού Εξοχότητα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας.

Στην τελετή παρέστησαν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, Αστυνομίας, Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών, Ξένες Αντιπροσωπείες, συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυποσμηναγών.

Ορκίστηκαν συνολικά εκατόν τριάντα επτά (137) Ανθυποσμηναγοί από τους οποίους εκατόν οκτώ (108) άνδρες και εννέα (9) γυναίκες από την Ελλάδα, πέντε (5) από την Κύπρο, επτά (7) από την Ιορδανία, τρεις (3) από την Νιγηρία, ένας (1) από τη Λιβύη, ένας (1) από τη Σερβία, δύο (2) από τη Σενεγάλη και ένας (1) από τη Συρία.

1 σχόλιο:

GEORGE PAP είπε...

ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:
Παρακαλούμε θερμά πάρτε το banner μας και διαδώστε τον ιστοχώρο μας, ώστε να ενημερωθεί και όλος ο κόσμος. ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ...
Οι αεροψεκασμοί έγιναν πιο έντονοι και στο εξωτερικό φωνάζουν για αλουμίνιο στο νερό, στο αίμα!!!
Ο έλεγχος του κλίματος με βαρέα μέταλλα μας στέλνει καρκίνο!!!
ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΧΗΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ... ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ...
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/