Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Δεν άντεξε.... Σμηναγός (Ι) Ιωσήφ Αναστασάκης



Τα ξημερώματα υπέκυψε στα τράυματά του ο Σμηναγός (Ι) Ιωσήφ Αναστασάκης που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με διάτρηση πνεύμονα και εγκεφαλικές βλάβες μετά την σύγκρουση του διθέσιου F-16 BLK 52+ με το μονοθέσιο του Σμηναγού (Ι) Αναστάσιου Μπαλατσούκα.

Παλικάρι ο Ιωσήφ που υπέστη τρεις (3!) ανακοπές στο χειρουργείο και ανένηψε και τις τρεις (3!) φορές αλλά στο τέλος δεν άντεξε.

Γράφτηκε και το δικό του όνομα με χρυσά γράμματα στον ουρανό και την θάλασσα του Αιγαίου. Ανέβηκε να κάνει παρέα στον Αναστάση που έφυγε δύο μέρες πριν. Να μας φυλάνε και οι δύο πια με τα "γεράκια" τους από ψηλά.

Ο 36χρονος χειριστής καταγόταν από την Γέργερη Ηρακλείου, ήταν παντρεμένος και είχε ένα 3χρονο κοριτσάκι, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος.

Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά του και σε ολόκληρη την οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας μας που υπερβάλλει ευατόν κάθε μέρα για να να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς.

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ Ιωσήφ!!! Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!!!

"Τιμή σ'εκείνους όπου στην ζωήν των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλας"

2 σχόλια:

ερασιτέχνης δημότης είπε...

"Τιμή σ'εκείνους όπου στην ζώην των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλας" και προσθέτω εγώ "κατάρα σε εκείνους που επιτρεπουν ακόμη να συμβαινουν τετοια ατυχηματα λόγω των επίπωνων ασκήσεων για να προστατεύουν την Ελλαδα απο τους " γείτονες" μας"

talws.334m είπε...

Πόσο δίκιο έχεις. Αλλά πρέπει να γίνουν δυο πράγματα για να μην κάνουν τα παιδιά τόσο σκληρές και δύσκολες ασκήσεις αλλά αυτοί που πρέπει να τα κάνουν απλώς κάθονται και κοιτάνε...