Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Οι νέοι φρουροί των Ελληνικών ουρανών!!!


Την Πέμπτη 15 Ιουλίου στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας έγινε η Ορκομωσία των νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεοφ. Λεονταρίδης και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κ.κ. Αθηναγόρας.

Εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας παρέστησαν: Ο Α/ΓΕΕΘΑ Πτχος (Ι) κ. Ιωάννης Γιάγκος, ο Α/ΓΕΣ Αντγος κ. Φραγκούλης Φράγκος, ο Α/ΓΕΑ Απτχος (Ι) κ. Βασίλειος Κλόκοζας, ο Α/ΓΕΝ Ανχος κ. Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντγος κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός Λ.Σ. Ανχος κ. Αθανάσιος Μπούσιος και ο Αρχηγός Π.Σ. Αντγος κ. Στυλιανός Στεφανίδης.

Οι νέοι Ανθσγοί κάτω από την γαλανόλευκη σημαία έδωσαν των καθιερωμένο όρκο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, των εκπροσώπων της Εκκλησίας και των υπολοίπων προσκεκλημένων και υποσχέθηκαν τιμή, πίστη και αφοσίωση προς την πατρίδα.

Τα ξίφη, τα σύμβολα της στρατιωτικής τιμής και ανδρείας, επέδωσε στους ορκισθέντες Ανθσγούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Εμείς ευχόμαστε στους νέους Ανθσγούς της Πολεμικής Αεροπορίας μας καλή τύχη στην καριέρα τους και στην προσωπική τους ζωή.

"Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Πολεμική Αεροπορία!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: